Over ons

Wij zijn Klaas en Riekje Kommery en wij zijn de gezichten van De Groenteman in Dokkum. Na een aantal jaren in de groentehandel werkzaam te zijn geweest maakte Klaas in 1989 de overstap naar een eigen winkel, Riekje is daar in meegegaan en samen zijn we in het bedrijf gegroeid.

Wij hebben over de jaren ons bedrijf steeds verder opgebouwd, bekeken vanuit de behoeftes van onze klanten en de ontwikkelingen in en rond Dokkum. Wij bieden het gemak van de buurtsupers zoals die vroeger in Dokkum waren nu supermarkten steeds groter worden. Zorgvuldig geselecteerd vanuit ónze ervaring en wat wíj lekker vinden, met producten waar wij qua kwaliteit achter staan en met diensten die aansluiten op behoeftes.

Wij halen onze voldoening uit het kennen van onze klanten, belangstelling te tonen in onze vaste klanten en hiervoor, als het nodig en mogelijk is,  een extra stapje in service te doen. Diezelfde service en het meedenken in oplossingen geldt ook voor nieuwe klanten en de vele toeristen die ons ook weten te vinden. Vanuit die kennis kunnen wij bijvoorbeeld onze creativiteit kwijt in het assortiment salades die Riekje elke dag vers maakt. Dat is wat ons “de Groenteman” maakt en ons onderscheid van de supermarkt. Wij willen die ouderwetse, authentieke specialist zijn in een gemoedelijke en laagdrempelige sfeer.

Na ruim dertig jaar in het vak is elke dag nog steeds anders en verveelt ons werk nooit.